ODMOR JASTREBOVA

Jastrebova gnijezda zatvorit će svoja vrata u vremenu od petka 23. prosinca do nedjelje 8. siječnja, dok će seniorski reprezentativci nastaviti radno kroz redove reprezentacije Hrvatske i za vrijeme zimskog odmora.

Zbog izuzetno malog broja djece na treninzima u petak se neće održati treninzi.

Za vrijeme zimskog odmora naših jastrebova izvršit ćemo male preinake i popravke u dvoranama nakon čega vas željno očekujemo odmorne u novoj natjecateljskoj godini.

U vikendu 7/8 siječnja na web stranici kluba bit će obznanjen raspored treninga i raspored djece po grupama obzirom da će u nekim grupama doći do promjena.

U vremenu od 9. do 13. siječnja treneri će kroz grupe vršiti registraciju na Hrvatskom taekwondo savezu za novu natjecateljsku sezonu za sve natjecatelje i obnavljati GAL licence za starije uzrasne skupine.

Molimo sve članove da se 9. siječnja uključe u sustav redovitog treniranja, obzirom da sezona natjecanja počinje vrlo rano i već 4/5 održava se Prvenstvo Grada Zagreba u svim selekcijama.

I zato, nemojte puno papati za vrijeme blagdana, čuvajte kilažu i uživajte u zasluženom odmoru.

Najbolje želje u predstojećim blagdanima svim članovima, njihovim obiteljima i poklonicima našeg kluba i sporta!

 

Taekwondo klub Jastreb

Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

ptica plava3