JASTREBOVI OBRANILI TITULU NAJBOLJIH U ZAGREBU I U 2017.

Na ovogodišnjem Prvenstvu grada Zagreba koje se održalo u subotu 04.02.2017. u sportskoj dvorani „Sutinska vrela“ u organizaciji Zagrebačkog taekwondo saveza i u domaćinstvu taekwondo kluba „Susedgrad sokol“ jastrebovi su obranili i potvrdili tituli najboljeg zagrebačkog taekwondo kluba okrunivši se u sveukupnom plasmanu kroz 4 selekcije s 3 ekipna naslova prvaka i jednim naslovom viceprvaka grada Zagreba u konkurenciji 27 klubova i 476 natjecatelja.

U selekciji seniora jastrebovi natjecatelji osvojili su ekipno 1. mjesto s 3 zlatne medalje u pojedinačnim plasmanima (Vedran Golec, Luka Horvat i Hrvoje Šep) i jednom brončanom medaljom (Krešimir Ćosić).

U selekciji seniorki jastrebove natjecateljke osvojile su ekipno 3. mjesto s jednom zlatnom (Mateja Ćosić) i jednom srebrnom medaljom (Nives Kerner). U ovoj selekciji bili smo oslabljeni sa dvije renomirane natjecateljke koje su se razbolile (Anamarija Petrović i Marija Frklić).

U selekciji juniora jastrebovi natjecatelji osvojili su ekipno 4. mjesto s 3 srebrne medalje (Jan Marijan Kovačević, Marko Lipovac i Mateo Zorko).

U selekciji juniorki jastrebove natjecateljke osvojile su ekipno 2. mjesto s 2 zlata (Ana Taslak i Laura Glasnović) i 2 bronce (Paola Strašćek i Tamara Vrkić).

U selekciji kadeta jastrebovi natjecatelji osvojili su 1. mjesto s jednim zlatnim (Tin Malečić), 3 srebrna (Filip Galijanić, Fran Vrbanac i Lovro Miloš), i 4 brončana odličja (Antonio Dragun, Leon Zorko, Adnan Alagić i Andrija Maček).

U selekciji kadetkinja jastrebove natjecateljke ekipno su osvojile 2. mjesto s 2 zlata (Darija Zeljko, Ivona Strašćek) i 3 bronce (Carmen Heinrich, Nikolina Mesić, Karla Kirin).

U selekciji mlađih kadeta jastrebovi natjecatelji osvojili su ekipno 2. mjesto s 1 zlatom (Sven Kolevski), 2 srebra (Erol Mujkić i Marko Miholić) i 3 bronce (Eugen Pleško, Mauro Martinac i Roko Buljan).

U selekciji mlađih kadetkinja u kojima smo imali samo 2 predstavnice jastrebove natjecateljke osvojile su 1 srebro (Lorena Kabić) i 1 broncu (Maris Meter).

U sveukupnom plasmanu seniori/seniorke TKD Jastreb osvojio je 1. MJESTO

U sveukupnom plasmanu juniori/juniorke TKD Jastreb osvojio je 1. MJESTO

U sveukupnom plasmanu kadeti/kadetkinje TKD Jastreb osvojio je 1. MJESTO

U sveukupnom plasmanu mlađi kadeti/mlađe kadetkinje TKD Jastreb osvojio je 2. MJESTO

Ekipni plasman sveukupno kroz sve selekcije – TKD JASTREB – 1. MJESTO

 

 

TEHNIČKO PRVENSTVO ZAGREBA 2017.

Na ovogodišnjem Prvenstvu grada Zagreba u tehničkim disciplinama koje se održalo u subotu 04.02.2017. u sportskoj dvorani „Sutinska vrela“ u organizaciji Zagrebačkog taekwondo saveza i u domaćinstvu taekwondo kluba „Susedgrad sokol“ nastupilo je 17 klubova sa 126 natjecatelja na kojem su jastrebovi natjecatelji osvojili u pojedinačnim plasmanima dva 1. mjesta (Lucija Jazić i Martina Ćosić), jedno 2. mjesto (Maria Kramar) i dva 3. mjesta (Karla Vukšić, Marko Gregurić) dok su u ekipnom plasmanu jastrebovi podijelili 4. mjesto s TKD Combat iza trećeplasiranog Maksimira, drugoplasirane Dubrave i prvoplasiranog Ban Keglevića.

 

  • Taekwondo klub Jastreb

    Taekwondo klub Jastreb trenutno je svojom kvantitetom jedan od vodećih klubova u državi s 400-ak članova, a svojim rezultatima najuspješniji je hrvatski taekwondo klub u muškoj konkurenciji o čemu svjedoči čak 17 EKIPNO OSVOJENIH DRŽAVNIH PRVENSTVA

    ptica plava3