U subotu, 25. listopada 2003. u srednjoškolskom centru “Sesvete” održano je međunarodno tradicionalno taekwondo natjecanje za kadete i kadetkinje JASTREB OPEN 2003. u sklopu kojeg se održao kvalifikacijski turnir “NAJBOLJI OD NAJBOLJIH” za koji smo morali odstupiti od planiranog termina u lipnju 2003. obzirom da je Guinnesov rekorder potvrdio svoj dolazak u jedinom mogućem terminu za vrijeme održavanja JASTREB OPENA. U nazočnosti brojnih poklonika i prijatelja taekwondo športa, turnir se održavao na tri tatamija uz pomoć najsuvremenije elektronske sportske opreme.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Sedam država: Njemačka, Francuska, Italija, BiH, SiCG, Mađarska i Hrvatska nastupile su na 3 tatamija sa 344 natjecatelja iz 33 kluba u selekcijama kadeta / kadetkinja A i B klase.

Posebna atrakcija turnira bio je ceremonijal otvaranja sa Zagrebačkim mažoretkinjama na kojem je Guinnessov rekorder u razbijanju kokosovih oraha nastupio sa svojim demonstratorima u vrlo atraktivnom show programu. Svoja prva borbena umijeća pokazali su klinci i klinceze vrtićke igraonice TKD kluba Jastreb. U sklopu turnira “NAJBOLJI OD NAJBOLJIH” nastupio je i dugogodišnji reprezentativac i instruktor kluba, prvak Europe EROL DENK koji je svoju dominaciju, atraktivnost i popularnost potvrdio i na ovom turniru. Dogradonačelnik za gospodarstvo gosp. Stipe Tojčić otvorio je ovo natjecanje.

U ekipnim plasmanima u selekciji kadetkinja 1.mjesto zauzeo je Mađarski nacionalni tim sa 55, 2. mjesto TKD klub Maras sa 53 i 3. mjesto TDK Maksimir sa 45 bodova.

U selekciji kadeta uvjerljivo najbolji bio je Mađarski nacionalni kadetski tim sa osvojenih 96 bodova, iza kojih slijedi klub domaćin Jastreb sa 58 bodova i TKD Maras sa 31 bodom.

Najboljim natjecateljem turnira (sa najviše borbi) proglašen je Adrian Jacob – Mađarska, a za najbolju kadetkinju Sara Takač iz Osvita.

Rezultati natjecanja:

1. mjesto2. mjesto3. mjesto
Jure JadrijevićMatej MartinkoNeven Primorac
Karlo StarčevićHelena BižićFran Peh
Matej ŠkreblinMateja VlašićFilip Atlija
Filip BožićTea MlinarićMatija Vladimir Deščak
Luka JurakMalte Džolić
Lucija JurakSebastijan Sudarević
Tea IskraDario Turina
Ana Iskra
Sabrina Beljan
Maja Blažina
Viktorija Atlija
Tea Kopinč
Sara Strojin
Karmela Ljubičić

Sveukupni plasman klubova

KADETI-KADETKINJE A+B

KlubNat.Pob.ZlatoSrebroBroncaUk.Bod.
MŽUkMŽUkMŽUk
MAĐARSKA495895141121362835203
JASTREB3430527134771425105
MARAS1324257224221387

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.