Bazične pripreme jastrebovih natjecatelja (izuzev dijela juniora i seniora čije su već u tijeku), započinju 19. kolovoza s okupljanjem u 08:30h na glavnom ulazu u Jarun (ulaz iz ulice Hrvatskog sokola) gdje će vas čekati treneri kluba i dati vam daljnji raspored treniranja. U slučaju loših vremenskih uvjeta okupljanje će biti organizirano u dvorani Voltino.

Nastavak priprema održat će se na Sljemenu u hotelu Tomislav*** u vremenu od 25. do 30. kolovoza (6 dana, 5 noćenja). Sudionici će biti smješteni u 2/3 krevetnim sobama na bazi punog pansiona (sportska prehrana) te će im na raspolaganju biti svakodnevno bazen, trim kabinet (za dio natjecatelja) i sportska dvorana po potrebi. Roditeljski sastanak u svezi navedenog održat će se 21.08. u 18:30h u dvorani Jablanska. Pripreme na Sljemenu organizirane su za natjecatelje uzrasta mlađih kadeta, kadeta i juniora.

Po povratku natjecatelja sa Sljemena, treninzi se nastavljaju u klubu po rasporedu koji će sudionici priprema dobiti prije povratka.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.