Poštovani roditelji,

Treninzi svih grupa održavat će se po prilagođenom rasporedu.

Primili smo mail sa zagrebačkog taekwondo saveza o važnosti higijenskih mjera uz napomenu da se treninzi u klubovima u manji grupama mogu održavati. Naravno nitko na ništa nije primoran i svatko ima osobni izbor dolaska ili izbivanja s treninga.

U dvoranama će se provoditi dodatne higijenske mjere kako za članove tako i za sami prostor. Prije i poslje treninga svi članova dužni su oprati i dezinficirati ruke obzirom da dolaze u kontakt sa sportskom opremom koju koriste i ostali članovi kluba. Dezinfekcijsko sredstvo bit će osigurano od strane kluba. Roditelje molimo da se ne zadržavaju u pred dvoranskim prostorima kluba i da djecu dovode i po njih dolaze 5 minuta prije i nakon treninga.

Ukoliko na djetetu primjetite bilo kakve znakove prehlade, molimo vas da iste ne dovodite na treninge kako bi smanjili rizik od potencijalne zaraze.

O svim daljnjim aktivnostima kluba i saveza pravovremeno cemo vas informirati.

Također napominjemo kako u TKD klubu Jastreb nema niti jednog slučaja zaraze COVID-19 virusom, a dodatnim higijenskim mjerama trudit ćemo se da tako i ostane obzirom da nam je zdravlje naših članova na primarnom mjestu.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.