Dana 07.11.2011. u TKD klubu Jastreb gostovali su članovi iranskog TKD kluba Petro Pad koji su u dvorani odradili pokazni demo trening za natjecatelje i trenere kluba.
Od Tee Kopinč, predstavnice kluba domaćina, koja je za vrijeme Cro opena bila angažirana od strane HTS-a kao članica odbora za dobrodošlicu sudionika, saznali smo da se radi o klubu u kojem trenira 9 natjecatelja – članova nacionalnog iranskog tima i 3 trenera koji su angažirani u radu nacionalne vrste.
Jastrebovi natjecatelji, koje smo uspjeli u kratkom roku od svega par sati telefonski obavijestiti o pokaznom treningu nakon što je iranski tim izrazio želju da vidi i upozna naš klub i stručno vodstvo, oduševili su se tehnikom i ozbiljnošću pristupa treningu, a nadasve jačinom izvođenja udaraca natjecatelja koji slove kao jedna od najjačih svjetskih taekwondo sila.
Dogovorena je skora razmjena perspektivnih natjecatelja koji će se stručno usavršavati unutar ova 2 kluba na hrvatskim i iranskim prostorima.
I na kraju… naša tajnica kluba Tamara Pradegan dobila je najljepšu rođendansku čestitku… u stilu njenog života… za vrijeme povratka u klupskom kombiju uz „sretan rođendan“ na iranski način.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *