Naš trener Ivan Brekalo, student Više trenerske škole u Zagrebu, sudjelovao je 24. i 25. veljače 2017. na dvodnevnoj 15. Međunarodnoj konferenciji pod nazivom Kondicijska priprema sportaša u sklopu edukacije trenera Sportskog saveza grada Zagreba.

Usavršavanje je održano u velikoj sportskoj dvorani Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji je ujedno i organizator ovog usavršavanja zajedno sa Udrugom kondicijskih trenera Hrvatske. Prvoga dana održan je okrugli stol na kojemu su sudjelovali renomirani sportski djelatnici. Nakon toga održana su brojna predavanja domaćih i stranih predavača kao što su Joško Vlašić koji je pričao o produženoj karijeri sportaša, Marko Stojanović govorio je o primjeni ekscentričnog treninga u sportu dok je Pedro Alcatraz govorio o važnosti kružnog treninga. Drugoga dana konferencije ponovo su održana predavanja te rad u sekcijama kao npr. u sekciji Metodike kondicijske pripreme, Dijagnostici treniranosti ili Programiranju kondicijske pripreme.

Također, na konferenciji su se predstavili i brojni dobavljači sportske opreme, a predstavljen je i jedinstveni Software za osobne trenere. Sudionici su uz dobivena praktična i teorijska znanja dobili i priručnik pod nazivom Kondicijska priprema sportaša 2017 koji će zasigurno svima dobro doći. Naš trener Ivan marljivo nas je izvještavao o svemu što se događalo na konferenciji te je svo stečeno znanje prenio i Jastrebovom stožeru.

Ivan_Brekalo_na_stručnom_usavršavanju 2

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.