TRENERSKI SEMINAR
U subotu 20.siječnja 2018.godine u OŠ Ivo Andrić u Sopotu održao se trenerski seminar u organizaciji HTS-a na kojem su licence uspješno obnovili glavni trener kluba Matej Škreblin, Hong, Ivan Brekalo, Tomislav Miščanćuk i Dražen Ćaćić, dok je licencu stekla i naša nova trenerica tehničke grupe Ana Iskra.

SUDAČKI SEMINAR
U subotu i nedjelju, 20. i 21.siječnja 2018.godine u OŠ Gornje Vrapče održao se sudački seminar u organizaciji HTS-a kojem su pristupili i naši suci pa su tako licencu 3.klase u disciplini sportske borbe uspješno obnovili i stekli: Filip Božić, Filip Atlija i Tea Iskra dok je naš član i trener Ali Noghandoost uspješno položio i stekao licencu suca pripravnika za tehničke discipline.

POLAGANJE 1. – 4.DAN/POOM
U nedjelju 21.siječnja 2018.godine u OŠ Ivo Andrič u Sopotu održalo se polaganje crnih pojaseva, a ispitu je pristupilo oko 250 polagača među kojima se nalazio i jedini ovogodišnji predstavnik TKD Jastreb, Dino Vujčić koji je uspješno položio i postao nositelj crnog pojasa 1.DAN.

ISPITIVAČKI SEMINAR
U nedjelju 21.siječnja u sklopu polaganja crnih pojaseva održao se ispitivački seminar kojemu je pristupila glavna tajnica TKD kluba Jastreb Tamara Pradegan i uspješno obnovila svoju licencu ispitivača.

ČESTITAMO!!!!

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.