Na 4. međunaronom Jastreb openu koje se održalo 26.10.2002. godine u prepunoj dvorani u Sesvetama – Zagreb – Croatia nastupila su 32 kluba iz 5 zemalja (Njemačka, Francuska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Hrvatska) sa 385 natjecatelja u uzrastima kadeta i kadetkinja, te juniora i juniorki.

Galerija fotografija

Turnir je organizirao taekwondo klub Jastreb sa predsjednicom organizacijskog odbora i glavnim trenerom i tajnikom kluba Tamarom Borilović, 4.dan. Pod pokroviteljstvom Gradskog ureda za obrazovanje i šport, Gradskog ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb i Turističke zajednice grada, turnir je otvorio dogradonačelnik za gospodarstvo Gosp. Stipe Tojčić, a sve nazočne pozdravio zamjenik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje i i šport Gosp. Josip Čorak – nekadašnji olimpijac i veteranski prvak svijeta u hrvanju.
Svečanom otvorenju nazočili su brojni uzvanici, sponzori, mediji i gosti. Specijalni gosti turnira na svečanom otvaranju nastupili su u bogatom show programu: Zagrebačke mažoretkinje – europske prvakinje, popularna pjevačica Vanna, Mirko Filipović – CRO COP – osvajač ultimat fight turnira, Ozgur Gunes – prijatelj i instruktor kluba i najmlađe nade Jastrebovog kluba – taekwondo vrtićka igraonica. Turnir je kvalitetno medijski popračen sa prijenosom na sve radio i televizijske stanice te u svoj dnevnoj štampi. Dodjeljene su i brojne nagrade za osvojena odličja, najkvalitetnije i najbrojnije nastupe. Sveukupnim pobjednikom turnira proglašen je taekwondo klub Jastreb u svim selekcijama sa osvojenim 151 bodom, a nagrađen je vikendom na moru. Najbrojnija ekipa turnira – TKD KLUB OMEGA sa 25 natjecatelja nagrađena je tkd specijaliziranom športskom opremom. Najuspješniji natjecatelji nagrađeni su biciklima, a odabir se vršio iz ekipno prvoplasiranih klubova prema broju pobjeda u kategorijama kroz svaku selekciju.

kadet – Matej Škreblin (Jastreb)
kadetkinja – Elena Grgić (Banija)
junior – Ivan Pausić (Jastreb)
juniorka – Iva Aras (Zagreb)

Svim natjecateljima – učesnicima, svim sucima i svim trenerima uručene su sponzorske nagrade. Posebnu pažnju i simpatije prisutnih osvojio je Ozgur Gunes sa svojim atraktivnim nastupom i podjelom autograma koji je trajao satima na autogram kartama, oklopima, kacigama, mobitelima, dobocima… na kojima su djeca željela Ozgurov potpis. Najveći pljesak dobili su najmlađi učesnici turnira u atraktivnoj demonstraciji – Jastrebovi vrtićanci od 3 – 6 godina pod vodstvom odgajatelja i trenera Mukija Kovačević i Marija Dlake Jastreb open i ove godine pokazao je vrhunsku organizaciju, a djeca – natjecatelji, roditelji i posjetitelji vratili su uloženo zadovoljstvom i osmjehom na licu. Dugogodišnje ovaj turnir održava se pod motom i idejom “SPORTOM PROTIV DROGE I SVIH POROKA DANAŠNJICE”. Taekwondo klub Jastreb osvojio je sveukupno ekipno 1. mjesto, dok su po selekcijama kadeti osvojili 1. mjesto, kadetkinje 2. mjesto, juniori 1.mjesto, te juniorke 3. mjesto.

Organizator: TKD klub JASTREB
Mjesto: SC Sesvete
Datum: 26.10.2002

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.