OLYMPUS DIGITAL CAMERA


U nedjelju 06.04.2008. u ugostiteljskom objektu „Mali raj“ u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb održala se 11. JASTREBOVA VEČER – godišnja tradicionalna proslava kluba za sve članove, roditelje, prijatelje i poklonike taekwondo športa i TKD kluba Jastreb na kojoj su proglašeni i nagrađeni najuspješniji športaši kluba, treneri i djelatnici, te brojni podupiratelji – donatori iz protekle natjecateljske sezone (2007).
Predsjednik kluba g. Ivan Primorac i glavna tajnica Tamara Pradegan uz prigodne poklone zahvalili su sportašima, djelatnicima i podupirateljima.
Najuspješniji natjecatelji kluba kroz selekcije u 2007 godini:

BRANIMIR ĆAĆIĆ
NAJUSPJEŠNIJI SENIOR
SABRINA BELJAN
NAJUSPJEŠNIJA JUNIORKA
MATEJ ŠKREBLIN
NAJUSPJEŠNIJI JUNIOR
SARA STROJIN
NAJUSPJEŠNIJA STARIJA KADETKINJA
MATIJA MLINARIĆ
NAJUSPJEŠNIJI STARIJI KADET
NIVES KERNER
NAJUSPJEŠNIJA TEHNIČARKA
PETAR GREGURIĆ
NAJUSPJEŠNIJI TEHNIČAR
AJNA DŽANIĆ
NAJUSPJEŠNIJA MLAĐA KADETKINJA
HRVOJE ŠEP
NAJUSPJEŠNIJI MLAĐI KADET
ERNA DŽANIĆ
NAJUSPJEŠNIJA MALA ŠKOLARKA
BORNA HOGGE
NAJUSPJEŠNIJI MALI ŠKOLARAC
EVA REZAR
NAJUSPJEŠNIJA VRTIĆANKA
DON MAJERIĆ
NAJUSPJEŠNIJI VRTIĆANAC

TKD Jastreb je jedan od najuspješnijih klubova države u 2005, 2006 i 2007. godini sa ekipno osvojenim prvenstvima države u selekciji seniora i u 2004, 2005, 2007 u selekciji kadeta, što ga uvrštava u sam vrh hrvatskog taekwondo športa. Seniorski prvaci države već su tradicionalno nazdravili i proslavili prošlogodišnji uspjeh velikim šampanjcem.
U 2007. godini TKD klub Jastreb sudjelovao je na 35 natjecanja, od čega je 28 bilo na tuzemnoj, a 7 na inozemnoj sceni. Kroz pojedinačne plasmane naši natjecatelji kroz uzraste predškolaca, kadeta, juniora i seniora osvojili su 458 medalja, a u ekipnim plasmanima osvojeno je 47 pehara.
U sklopu navedenog događaja promoviran je i godišnji glasnik kluba „Jastrebov let“, i prikazane su dvije projekcije kojima se promovirao višegodišnji rad i djelovanje kluba i boravak našeg perspektivnog mladog natjecatelja Frana Rezara u domovini taekwondo sporta – Koreji.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.