OLYMPUS DIGITAL CAMERA


U petak 15.05.2009. u ugostiteljskom objektu „Mali raj“ u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb održala se 12. JASTREBOVA VEČER – godišnja tradicionalna proslava kluba za sve članove, roditelje, prijatelje i poklonike taekwondo športa i TKD kluba Jastreb na kojoj su proglašeni i nagrađeni najuspješniji športaši kluba, treneri i djelatnici, te brojni podupiratelji – donatori iz protekle natjecateljske sezone (2008).
Predsjednik kluba g. Ivan Primorac i glavna tajnica Tamara Pradegan uz prigodne poklone zahvalili su sportašima, djelatnicima i podupirateljima.
Unutar navedenog uprava kluba kategorizirala je jastrebove sportaše kroz nadolazeću natjecateljsku sezonu privilegiranim i počasnim iskaznicama koje im omogućuju godinu dana treniranja bez naknade (gratis mjesečne članarine) i oslobađanje od plaćanja kotizacija na svim natjecanjima u trajanju od 1. godine.
Luka Majetić, Matija Mlinarić i Petra Majić kategorizirani su sportaši kluba 1. kategorije, dok su u 2. kategoriju raspoređeni perspektivni sportaši Kristijan Filipčić, Maja Blažina, Marko Mutak, Fran Rezar, Matia Vladimir Deščak, Luka Boban, te u disciplini poomse Valentina Tomašević, Karmela Ljubičić i Petar Gregurić.

Najuspješniji natjecatelji kluba kroz selekcije u 2008 godini:

MAJA BLAŽINA
NAJUSPJEŠNIJA SENIORKA
SABRINA BELJAN
NAJUSPJEŠNIJA JUNIORKA
IVAN PAVIĆ
NAJUSPJEŠNIJI JUNIOR
PETRA MAJIĆ
NAJUSPJEŠNIJA STARIJA KADETKINJA
MATIJA MLINARIĆ
NAJUSPJEŠNIJI STARIJI KADET
KARMELA LJUBIČIĆ
NAJUSPJEŠNIJA TEHNIČARKA
PETAR GREGURIĆ
NAJUSPJEŠNIJI TEHNIČAR
MARA REZAR
NAJUSPJEŠNIJA MLAĐA KADETKINJA
FRAN REZAR
NAJUSPJEŠNIJI MLAĐI KADET
LARA MIHOLIĆ
NAJUSPJEŠNIJA
MALA ŠKOLARKA
BORNA HOGGE
NAJUSPJEŠNIJI
MALI ŠKOLARAC
LUCIJA OBROVAC
NAJUSPJEŠNIJA VRTIĆANKA
VITO VUJIČIĆ
NAJUSPJEŠNIJI VRTIĆANAC

TKD Jastreb je jedan od najuspješnijih klubova države u 2005, 2006 i 2007. godini sa ekipno osvojenim prvenstvima države u selekciji seniora i u 2004, 2005, 2007 u selekciji kadeta, što ga uvrštava u sam vrh hrvatskog taekwondo športa.
U 2008. godini TKD klub Jastreb sudjelovao je na 34 natjecanja, od čega je 27 bilo na tuzemnoj, a 7 na inozemnoj sceni. Kroz pojedinačne plasmane naši natjecatelji kroz uzraste predškolaraca, kadeta, juniora i seniora osvojili su 583 medalje od kojih 256 zlatnih, 152 srebrne i 175 brončanih, a u ekipnim plasmanima osvojena su 42 ekipna pehara od čega 23 prvih, 8 drugih i 11 trećih mjesta.
U sklopu navedenog događaja promoviran je i godišnji glasnik kluba „Jastrebov let“ kojem je ove godine bila jubilarna 10. godina postojanja – izdavanja.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.