U petak, 20.02.2015. u ugostiteljskom objektu „Palfi“ u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb održala se JASTREBOVA VEČER 2015 – svečano proglašenje i dodjela nagrada najuspješnijim sportašima i trenerima u 2014. godini.
Uz prigodnu prezentaciju koju je pripremio naš Tompa, a kojom smo se prisjetili svih aktivnosti, događaja i natjecanja iz 2014. godine, glavna tajnica kluba Tamara Pradegan zahvalila se sportašima, djelatnicima, sucima i stručnom vodstvu, te vanjskim suradnicima kluba (roditeljima i podupirateljima).

NAJUSPJEŠNIJIM SPORTAŠIMA KLUBA KROZ SELEKCIJE U 2014. PROGLAŠENI SU:

VEDRAN GOLEC
NAJUSPJEŠNIJI SENIOR
MATEA KOMAR
NAJUSPJEŠNIJA SENIORKA
KREŠIMIR ĆOSIĆ
NAJUSPJEŠNIJI JUNIOR
NIVES KERNER
NAJUSPJEŠNIJA JUNIORKA
JAN MARIJAN KOVAČEVIĆ
NAJUSPJEŠNIJI KADET
PAOLA STRAŠĆEK
NAJUSPJEŠNIJA KADETKINJA
TIN MALEČIĆ
NAJUSPJEŠNIJI MLAĐI KADET
DARIJA ZELJKO
NAJUSPJEŠNIJA MLAĐA KADETKINJA
MATKO ŠIRAC
NAJUSPJEŠNIJI TEHNIČAR
VLATKA MEDIĆ
NAJUSPJEŠNIJA TEHNIČARKA
ROKO BULJAN
NAJUSPJEŠNIJI MALI ŠKOLARAC
MARIS METER
NAJUSPJEŠNIJA MALA ŠKOLARKA
ROKO GULIN
NAJUSPJEŠNIJI NATJECATELJ – KICK
ANA LEONA ŠIMIĆ
NAJUSPJEŠNIJA NATJECATELJKA – KICK
MARKO MIHOLIĆ
NAJUSPJEŠNIJI VRTIĆANAC
VITA MERIĆ
NAJUSPJEŠNIJA VRTIĆANKA

Osim gore navedenih sportaša, posebna priznanja i nagrade dodijeljene su i sportašima za iznimna ostvarenja na europskoj i svjetskoj taekwondo sceni (Svjetskom kadetskom prvenstvu, Baku 2014. i Europskom seniorskom prvenstvu, Baku 2014.): Vedranu Golecu, Paoli Strašćek, Lauri Glasnović, Dejanu Mesarovu i Mateju Škreblinu.
Poseban naglasak dat je na ostvarene rezultate kroz ekipne plasmane na tuzemnoj i inozemnoj sceni unutar kojih je u 2014. godini TKD klub Jastreb nastupio na 59 natjecanja, od čega su 32 bila na tuzemnoj, a 27 na inozemnoj sceni. Kroz pojedinačne plasmane naši natjecatelji kroz uzraste predškolaraca, kadeta, juniora i seniora osvojili su 575 medalja, a u ekipnim plasmanima osvojena su  42 odličja, nakon čega su već tradicionalno ekipni prvaci Hrvatske nazdravili šampanjcem u XXL izdanju, a naše mame iskoristile su ovu prigodu da treneru Dejanu uruče prigodni foto-book (u Jastrebovom stilu uz kašnjenje) kao vjenčani poklon.

Nakon svečane dodijele priznanja i poklona, svi nazočni bili su sudionici prigodnog domjenka kroz ugodno druženje u opuštenoj atmosferi za koji se pobrinulo osoblje ugostiteljskog objekta „Palfi“, a naše klupske mame i ovog su puta osigurale slatke zalogajčiće.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.