U nedjelju 5.05.2013. u motelu „Europa“ u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb održala se 16. JASTREBOVA VEČER – tradicionalno godišnje proglašenje najuspješnijih sportaša iz protekle natjecateljske sezone kojima su tom prilikom uručena priznanja i prigodni pokloni.
Uz prigodnu prezentaciju kojom smo se prisjetili svih aktivnosti i važnijih događaja iz 2012. godine, glavna tajnica kluba Tamara Pradegan zahvalila se sportašima, djelatnicima i stručnom vodstvu, te vanjskim suradnicima kluba.

 

Najuspješnijim natjecateljima kluba kroz selekcije u 2012. godini proglašeni su:

VEDRAN GOLECSENIOR
TEA KOPINČSENIORKA
HRVOJE ŠEPJUNIOR
AJNA DŽANIĆJUNIORKA
NIKO POPOVIĆKADET
MATEJA ĆOSIĆKADETKINJA
MATEO ZORKOMLAĐI KADET
LAURA GLASNOVIĆMLAĐA KADETKINJA
MATEO VUKŠIĆMALI ŠKOLARAC
MATEA ZELJKOMALA ŠKOLARKA
ADNAN ALAGIĆVRIĆANAC
EMA KRULJACVRTIĆANKA
KREŠIMIR CRNČECFORME
MARTINA ĆOSIĆFORME
ANTUN OBROVACKICK
SIMONA STIPETIĆKICK

 

Perspektivnim natjecateljima kluba raspoređenim u kategorije, dodijeljene su privilegirane iskaznice kategoriziranih sportaša TKD kluba Jastreb unutar kojih su ostvarili posebne bonitete kroz mjesečne obveze članstva i nastupe na natjecanjima.

U 2012. godini TKD klub Jastreb sudjelovao je na 44 natjecanja, od čega su 33 bila na tuzemnoj, a 11 na inozemnoj sceni. Kroz pojedinačne plasmane naši natjecatelji kroz uzraste predškolaraca, kadeta, juniora i seniora osvojili su 580 medalja od čega 217 zlatnih, 171 srebrnu i 192 brončane, a u ekipnim plasmanima osvojeno je 48 odličja.

U sklopu navedenog događaja promoviran je i glasnik kluba „Jastrebov let“ unutar kojeg je prezentiran naš rad i djelovanje u 2011/2012.

Nakon svečane dodijele priznanja i poklona, svi nazočni bili su sudionici prigodnog domjenka kroz ugodno druženje u opuštenoj atmosferi uz klapske pjesme. Hvala našim klupskim mamama koje su i ovog puta podržale naše druženje slatkim poklonom – kolačima.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.