Da u klubu Jastreb ima jako puno lijepih djevojaka i mladića, još jednom potvrđeno je u ponedjeljak, kada je naša Donata Lednicki osvanula na naslovnici najčitanijeg magazina za mlade – OK!-a.
Na pitanje kako je tamo dospjela, odgovara da OK! do kraja godine ima nagradni natječaj „COVER STAR“ za lice sa naslovnice. Poslala je svoju sliku i već za nekoliko dana zvala ju je urednica gđa. Marina Dimić i sa radošću je obavijestila da je ona izabrana i da dođe na snimanje.
Oduševljenju nije bilo kraja. Za vrijeme snimanja upoznala je poznatu youtubericu Niku Ilčić koja by the way ima crni pojas u taekwondou. U ugodnom druženju Nika joj je udijelila nekoliko savjeta za put koji je pred njom, a i podršku da ustraje u treniranju taekwondoa.
Uz naslovnicu, Donati je pripala i jedna cijela stranica unutar časopisa gdje možete pročitati više o njoj. Izrazito nam je drag odgovor na dosad najveći postignuti uspjeh, a to je – medalje iz taekwondoa.
Za kraj, citirat ćemo njenu najdražu izreku, za koju vjerujemo, ima puno istomišljenika – „Sve je dobro ako je napravljeno od čokolade.“

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.