ORGANIZATOR:TKD Jastreb
MJESTO:Duga Uvala
VRIJEME:07.-14. kolovoz 2018.
TRENERI:Joshua Noghandoost, Marijo Rendulić
BROJ SUDIONIKA:13

U organizaciji taekwondo kluba Jastreb održane su pripreme za nadolazeću sezonu u Hostelu Cvrčak, Duga Uvala u periodu od 07. do 14. kolovoza 2018.

TKD Jastreb je na pripremama imao 13 sudionika pod vodstvom trenera Joshue Noghandoosta i Marija Rendulića. Psihologica se priključila 11.08.2018. godine i individualno je radila sa sudionicima priprema.

Sudionici su bili organizirani u tri grupe (Seniori, juniori/kadeti, djevojke). Smještaj je organiziran u dvije sobe (dečki, djevojke). Prehrana je organizirana u restoranu hostela.

Rad je bio usmjeren na razvoj bazičnih funkcionalnih i motoričkih sposobnosti.

Održano je ukupno 14 treninga, a uz treninge rađena je svaki dan jutarnja gimnastika te su održana 2 sastanka (uvodni i završni). Slobodno vrijeme je korišteno za odmor i rekreaciju (plivanje, nogomet, zabava).

Vrlo brzo su svi sudionici prihvatili sistem i ritam rada i protekom vremena, sa svakim treningom je rasla uključenost, posvećenost i motivacija. Radni intenzitet je bio vrlo visok i usmjeren isključivo na rad bez obzira na ometače (velike vrućine,…).

Postignuta je zadovoljavajuća razina radne discipline, pripremljenosti organizma za nastavak priprema, motivacije i homogenizacije što držim jako bitnim.

Na kraju priprema napravljena je evaluacija kojom smo dobili informacije od sudionika, a koje će nam pomoći u poboljšanju kvalitete organizacije budućih priprema.

Pohvaljujem sve koji su sudjelovali u pripremama (sportaši, trener, psihologica) koji su svojim ponašanjem, radom i odnosom doprinijeli uspješno odrađenim pripremama bez i jednog propusta ili eventualnog kršenja discipline i nadam se da će im ovo iskustvo pomoći u daljem radu.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.