ORGANIZATOR:TKD Jastreb
MJESTO:Zagreb, Sljeme
VRIJEME:25.-30. kolovoz 2019.
TRENER:Filip Božić
LOGISTIKA:Tomislav Dominić
VODITELJ:Tamara Pradegan
BROJ SUDIONIKA:12

Ljetne pripreme članova TKD kluba Jastreb održane su u vremenu od 25.-30. kolovoza 2019. godine na Sljemenu u hotelu Tomislavov dom.

Sudjelovalo je 12 članova kluba, treninzi su se odvijali 2-3 puta dnevno. S jutarnjim futingom počinjao je dan,  energiju smo vraćali bogatim doručkom u našem hotelu.  Nakon čega je uslijedilo  čišćenje i pospremanje soba te odmor do idućeg  treninga. Uglavnom su se koristili maksimalno prirodni resursi i 2-3 dnevno održavali vani gdje smo puno radili na bazičnoj pripremi za nastavak sezone. Svaki slobodan trenutak iskorištavali smo kroz razne kreativne radionice i sportske aktivnosti, a večer je uvijek završavala kupanjem na bazenu i večernjom animacijom.

Za vrijeme boravka na pripremama sudionici su imali 24-satni pedagoški nadzor i stručno vodstvo.

U brojnim kreativnim radionicama voditeljice kampa, niknuli su brojni radovi koji su poticali stvaralaštvo djece i mladih, a u kojima su izrađeni, sukladno afinitetima djece, suveniri za roditelje. U zabavnim radionicama vladala je odlična atmosfera, a polaznici kampa su se okušavali u brojnim zabavnim igricama spretnosti i talent show-u po vlastitom izboru.

Svakodnevni Rad s djecom bio je usmjeren na razvijanje zajedništva,  prikupljanju novih znanja, spoznaja i samospoznaja i generiranje novih ideja u ugodnom i prirodnom okruženju.

U sklopu evaluacije provedena je anketa među svim sudionicima unutar koje smo dobili željene odgovore vezane uz zadovoljstvo sudionika i njihove prijedloge za još kvalitetniju provedbu budućih kampova koji bi od slijedeće godine trebao imati međunarodni karakter.

Na kraju našeg zajedničkog 5-dnevnog druženja svim sudionicima podijeljena su priznanja i medalje, a najzaslužnijima kroz različite aktivnosti (kreativne radionice, volontiranja, odrade treninga, večernje animacije i ocjenjivanja urednosti soba) dodijeljene su i prigodne nagrade.