ORGANIZATOR:TKD klub JASTREB
MJESTO:Kukljica, Ugljan
DATUM:23.-30.06.2019.

Ljetni kamp članova TKD kluba Jastreb održan je u vremenu od 23.-30. lipnja 2019. godine u Holiday Parku Zelena punta, u mjestu Kukljica, na otoku Ugljanu. Kamp je održan u suradnji i uz potporu Adriatic Tourist Resort i Grada Zagreba – Gradskog ureda za sport i mlade gdje su djelatnici Holiday Parka Zelena Punta sve dane brižno skrbili o što kvalitetnijem boravku i prehrani naših sportaša, a pobrinuli su se da nam omoguće i odlične uvjete treniranja i dobrodošlicu za naše male i velike sportaše.
U sklopu navedenog maksimalno se vodila briga o iskoristivosti prirodnih resursa za provedbu planiranih aktivnosti. U ljetnom taekwondo kampu sudjelovalo je 40 članova (sudionici i stručno vodstvo), a ove godine su nam se priključili i članovi TKD kluba Karlovac.

U brojnim kreativnim radionicama kampa niknuli su brojni radovi koji su poticali stvaralaštvo djece i mladih, a u kojima su izrađeni, sukladno afinitetima djece, brojni suveniri za roditelje.

Treninzi su se održavali 2-3 puta dnevno u jutarnjim (jutarnji futing) i večernjim satima (TKD tehnika, samoobrana,…). Rad je bio usmjeren na razvijanje zajedništva, prikupljanju novih znanja, spoznaja i samospoznaja i generiranje novih ideja u ugodnom i prirodnom okruženju. Ove godine u kampu su se održale i pripreme za predstojeća polaganja crnih pojaseva za što smo dodatno angažirali i educiranog trenera za samoobranu g. Damira Javorovića.

U sklopu evaluacije provedena je anketa među svim sudionicima unutar koje smo dobili željene odgovore vezane uz zadovoljstvo sudionika i njihove prijedloge za još kvalitetniju odradu budućih kampova koji bi od slijedeće godine trebao imati međunarodni karakter s ciljem okupljanja mladih sportaša iz cijelog svijeta.

Na kraju našeg zajedničkog 7-dnevnog druženja svim sudionicima podijeljena su priznanja, a najzaslužnijima dodijeljene su i posebne nagrade.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.