LUKA HORVAT, 2.DAN
27.2.1996., Bjelovar

_

magistar kineziologije

Luka Horvat rođen je u Bjelovaru gdje je završio osnovnu i srednju školu. Kineziološki fakultet je završio u Zagrebu te je stekao zvanje magistra kineziologije u edukaciji i atletici.

Kao natjecatelj imao je bogatu i dugu karijeru koju je započeo 2002. godine u
Bjelovaru. Dugogodišnji je vrhunski natjecatelj, višestruki državni prvak, reprezentativac u svim selekcijama te osvajač mnogih inozemnih turnira.

U seniorskoj konkurenciji je kao član seniorske reprezentacije hrvatske nastupao na
natjecanjima najvećeg ranga gdje je godinama dokazivao svoju kvalitetu. Osvajao je odličja na prestižnim natjecanjima G klase širom svijeta, a bio je i na postolju klupskog prvenstva Europe, Na svjetskoj ljestvici najboljih boraca do 80 kilograma najbolji plasman mu je 13. mjesto.

Iskustvo u planiranju, programiranju i vođenju treninga stjecao je još na fakultetu uz
mentorstvo vodećih stručnjaka u državi u području kineziologije. Kao student prisustvovao je raznim seminarima, radionicama i tečajevima na području sporta, kondicijske pripreme sportaša i kineziterapije. Diplomirao je na fakultetu s radom Fiziološko opterećenje u taekwondo borbi. Radio je i surađivao s najvećim trenerskim stručnjacima diljem svijeta.
Surađivao je s vrhunskim trenerima kako iz taekwondo-a tako i onima iz bazičnih sportova, te stečena iskustva i znanja često implementira u radu s drugima, ali i u vlastitom trenažnom procesu. Kroz rad u osnovnim školama, fitness centrima, vođenje grupnih rekreativnih programa te kroz individualni rad s klijentima stekao je značajno iskustvo u radu s djecom, ali i u rekreativnom sportu.