TAEKWONDO IGRAONICA

 250,00 kn/mj.

 3 X tjedno

“Učimo kroz igru” – moto je i način pod kojim djeluje i na koji se provodi rad s najmlađim članovima podijeljenim po uzrasnim grupama od 4 do 7 godina. Kroz igru i druženje djeca razvijaju koordinaciju, fleksibilnost i motoriku, temeljne elemente za daljnji sportski napredak. Taekwondo igraonica pod stručnim je i pedagoškim vodstvom educiranih trenera za vrtićke i predškolske uzraste.

 Popusti za više članova iz iste obitelji

NATJECATELJSKI TAEKWONDO

250,00 kn

3-5 X tjedno

Natjecateljski taekwondo namijenjen je djeci i mladima od 7. godine, koji su prema vlastitim afinitetima podijeljeni u uzrasne grupe kroz koje uče samoobranu, športsku borbu i forme. Sustavno se uključuju u organizirani rad kroz redovne programe kluba, programe natjecanja, te ljetne i zimske kampove kroz koje su učena i vođena športskom načinu života, daleko od svih poroka sadašnjice.

 Popusti za više članova iz iste obitelji

REKREATIVNI TAEKWONDO

250 kn/mj.

3 x tjedno

Program koji je namijenjen svim uzrastima, prvenstveno odraslima, kroz koji možete učiniti puno za svoje zdravlje i tijelo oslobađajući se negativne energije svakodnevnice. Nudimo Vam stručan rad, mogućnost individualnog treninga, druženje i ugodnu atmosferu u cilju jačanja fizičke i psihičke forme.

Dogovorno se odobravaju popusti za više članova iz iste obitelji

TAE DO

200 kn / mj.

2X tjedno

Tae Do je preventivni zdravstveni program tjelovježbe koji koristi neka načela borilačke vještine taekwondo-a, te najnovija znanstvena iskustva i spoznaje o patogenezi osteoporoze. To je svojevrsna kombinacija klasične gimnastike i elemenata taekwondo vježbi koje se temelje na izvođenju kontroliranih pokreta uz energetski usmjerenu kontrakciju mišića pri određenom pokretu.

Dogovorno se odobravaju popusti za više članova iz iste obitelji

FITNESS PROGRAM

250,00 kn/mj.

3 X tjedno

Aerobni trening pod budnim okom vrhunskog sportaša i kondicijskog trenera s kojim uz individualizirani pristup u malim grupama postižete najbolju verziju sebe!

 Popusti za više članova iz iste obitelji

INDIVIDUALNI TRENINZI

CIJENA PO DOGOVORU

Treneri kluba na raspolaganju su zainteresiranim članovima za individualni rad u kvalitetno opremljenom dvoranskom prostoru za borilački sport, cijena se formira dogovorno, a ovisi o količini mjesečnih treninga, uzrastu i izboru trenera.

 Za više informacija pošaljite nam upit.

DODATNI TRENINZI

50 KN / PO OSOBI

Treninzi se organiziraju u grupi do maksimalno 4 osobe u kojima trener rad bazira na tehničkom usavršavanju svakog pojedinog sportaša u skladu s afinitetima svakog pojedinca. Klub određuje trenera koji će biti angažiran za dodatni rad u minimalnim grupama i odgovarajućim terminima u skladu sa zahtjevima većine u grupi.