U utorak 11. veljače 2014. stručno vodstvo Taekwondo kluba Jastreb ugostilo je korejsku delegaciju na čelu sa veleposlanikom Južne Koreje Nj.E. Suh Hyung-won, zamjenika veleposlanika i savjetnika Deuk Hwan Kim i upravnu referenticu gđu. Junghyun Park .

Nakon obilaska i predstavljanja našeg objekta u Rudešu, glavna tajnica kluba Tamara Pradegan kroz kratku prezentaciju upoznala je korejske goste sa svim klupskim programima i aktivnostima, stručnim vodstvom, uspjesima i djelovanjem kluba u kulturnom i javnom životu grada i države.

Po završetku prezentacije gostima su uručeni prigodni pokloni, nakon čega je veleposlanik izrazio želju pogledati i naš dvoranski prostor u naselju Voltino.

Nakon obilaska dvorane korejsku delegaciju smo pozvali na prigodni ručak upriličen u restoranu „Kineski grad”.

U ugodnom druženju sa predstavnicima korejskog veleposlanstva, raspravljali smo o daljnjim projektima sa kojima želimo uz sportske ciljeve realizirati promociju korejske kulturne baštine u Hrvatskoj.

Oduševljeni hrvatskim kolačima, našim brojnim idejama i entuzijazmom, sa kojim, kao jedan od najvećih i najboljih hrvatskih klubova, ulazimo zajednički u realizaciju navedenog projekta, zamolili su nas za primjerak prezentacije koju su odlučili predstaviti i ostalim korejskim veleposlanstvima diljem Europe i svijeta kao primjer sustavnog, kvalitetnog i produktivnog djelovanja kako u kulturnom i športskom, tako i u odgojno-obrazovnom sustavu.

Vjerujemo da ćemo u skoro vrijeme na prostoru „Lijepe naše” uz podršku predstavnika domovine taekwondo sporta, te uz podršku čelnih ljudi grada i države uspjeti realizirati i dosanjati naš taekwondo san sa kojim ćemo zasigurno zaintrigirati hrvatsku taekwondo javnost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *