ORGANIZATOR: TKD klub JASTREB

MJESTO: Skradin

DATUM: **21-21.08.2017.

TRENERI: Matej Škreblin, Ivan Brekalo, Filip Božić

VODITELJ: Tamara Pradegan

Ljetne, već tradicionalne pripreme članova TKD kluba Jastreb održane su u vremenu od 21-28.08.2017. godine u Skradinu u hostelu Loda u suradnji i uz potporu Cro Combat Centra i Grada Zagreba gdje je upravitelj g. Nenad Viduka sa svojim stručnim kolektivom sve dane brižno skrbio o što kvalitetnijem boravku i prehrani naših sportaša, a direktor Cro Combat centra g. Drago Maček pobrinuo se za vrhunske uvjete treniranja i dobrodošlicu za naše male i velike sportaše.

U sklopu navedenog maksimalno se vodila briga o iskoristivosti prirodnih resursa za provedbu planiranih aktivnosti. U ljetnom taekwondo kampu sudjelovalo je 65 članova (sudionici i stručno vodstvo) dok su se preostali članovi kluba pripremali na zagrebačkom Jarunu i u dvorani Voltino pod stručnim vodstvom korejskog trenera Seung Ki Honga.

Za vrijeme boravka na pripremama sudionici su bili podijeljeni u 3 skupine uz 24-satni pedagoški nadzor i stručno vodstvo. Osim sportske aktivnosti i animacije, u slobodno vrijeme sudionici ljetnog taekwondo kampa imali su priliku uživati u kupanju na obližnjoj plaži i bazenu Cro Combat centra, a organiziran je i poludnevni izlet brodom u Nacionalni park Krka, dok su seniorski i juniorski članovi kluba posjetili i obližnje malo dalmatinsko mjesto Brodaricu i proveli pola dana u kupanju na moru.

U brojnim kreativnim i zabavnim radionicama pomagale su nam stručno angažirane animatorice Tanja i Marija. Na navedenim radionicama niknuli su brojni kreativni radovi koji su poticali stvaralaštvo djece i mladih i u kojima su izrađeni sukladno afinitetima djece i brojni suveniri za roditelje.

Treninzi su se održavali 3 puta dnevno u jutarnjim i večernjim satima. Dio natjecatelja bio je isključivo uključen u odradu bazičnih priprema, dok je drugi dio natjecatelja nakon bazičnih priprema koje su odrađene u Zagrebu bio uključen i u specifični taekwondo trening kojem su se priključili i natjecatelji TKD klubova Scardona Combat, Metalac, Pantera, Zagrebačka taekwondo škola i Div Knin.

Zadnjeg dana priprema naši treneri već tradicionalno, pobrinuli su se napraviti šaljivi noćni video što je „razveselilo“ sudionike kampa.

Posjetili smo i sudjelovali na nedjeljnom misnom slavlju u župnoj crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije gdje su naši jastrebovi primili i zajednički blagoslov i imali priliku od župnika saznati povijesnu i kulturnu baštinu vezanu za navedeni sakralni objekt i Skradin kojem je u prošlosti navedena crkva bila sagrađena i posvećena kao katedrala 1758. godine.

U sklopu evaluacije provedena je anketa među svim sudionicima unutar koje smo dobili željene odgovore vezane uz zadovoljstvo sudionika i njihove prijedloge za još kvalitetniju odradu budućih kampova.

Na kraju našeg zajedničkog 7-dnevnog druženja svim sudionicima podijeljena su priznanja, a najzaslužnijima kroz različite aktivnosti (kreativne radionice, volontiranja, odrade treninga, večernje animacije) dodijeljene su i posebne nagrade.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.