ORGANIZATOR:TKD Jastreb
MJESTO:Zagreb, Sljeme
VRIJEME:25.-30. kolovoz 2018.
TRENER:Ivan Brekalo
LOGISTIKA:Tomislav Dominić
VODITELJ:Tamara Pradegan
BROJ SUDIONIKA:13

Ljetne pripreme članova TKD kluba Jastreb održane su u vremenu od 25.-30. kolovoza 2018. godine na Sljemenu.
Sudjelovalo je 13 članova kluba koji su bili raspoređeni u dvije dobne skupine i to mlađih kadeta i juniora. Treninzi su se odvijali tri puta dnevno.
Odmah nakon buđenja bio je obavezan jutarnji futing u trajanju od sat vremena poslije kojega smo energiju vraćali bogatim doručkom u našem hotelu. Uslijedilo bi čišćenje i pospremanje soba te odmor do popodnevnog treninga.
Podnevne i večernje treninge također smo održavali vani gdje smo puno radili na bazičnoj pripremi za nastavak sezone. Svaki slobodan trenutak iskorištavali smo kroz razne kreativne radionice i sportske aktivnosti, a večer smo uvijek završavali kupanjem u bazenu.

Za vrijeme boravka na pripremama sudionici su bili podijeljeni u 3 skupine uz 24-satni pedagoški nadzor i stručno vodstvo. Osim sportske aktivnosti i animacije, u slobodno vrijeme sudionici priprema imali su priliku uživati u kupanju na plaži…..

U brojnim kreativnim radionicama voditeljice kampa, niknuli su brojni radovi koji su poticali stvaralaštvo djece i mladih, a u kojima su izrađeni, sukladno afinitetima djece, brojni suveniri za roditelje. U zabavnim radionicama vladala je odlična atmosfera, a polaznici kampa su se okušavali u brojnim zabavnim igricama spretnosti (skidanje kvačica, skupljanje loptica slamkom, skupljanje tjestenine špagetima, navlačenje hula hop čarapa na glavu, nošenje balona u parovima itd., itd…)

Treninzi su se održavali 2-3 puta dnevno u jutarnjim (jutarnji futing) i večernjim satima (TKD tehnika, samoobrana, taktika). Rad je bio usmjeren na razvijanje zajedništva, prikupljanju novih znanja, spoznaja i samospoznaja i generiranje novih ideja u ugodnom i prirodnom okruženju.

U sklopu evaluacije provedena je anketa među svim sudionicima unutar koje smo dobili željene odgovore vezane uz zadovoljstvo sudionika i njihove prijedloge za još kvalitetniju provedbu budućih kampova koji bi od slijedeće godine trebao imati međunarodni karakter s ciljem okupljanja mladih sportaša iz cijelog svijeta.
Na kraju našeg zajedničkog 7-dnevnog druženja svim sudionicima podijeljena su priznanja, a najzaslužnijima kroz različite aktivnosti (kreativne radionice, volontiranja, odrade treninga, večernje animacije) dodijeljene su i posebne nagrade.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.